Лисабон из другог угла: Сви се радују на терену, само се Гудељ бори са емоцијама на клупи (ВИДЕО)

Српском асу претешко пао кикс код примљеног гола у 2. минуту

Два детаља која су вероватно свима промакла у моментима огромне радости када је Орсато одсвирао крај меча у Лисабону: у вулкану славља српских фудбалера на терену у први мах није било ни селектора Драгана Стојковића, нити Немање Гудеља.

Пикси је касније објаснио да утакмицу није ни одгледао до краја, да је после Митровићевог гола отишао у свлачионицу, јер није могао од узбуђења да испрати меч у надокнади. А, снимак Фудбалског савеза Србије одгонетнуо је мистерију где је био Гудељ.

Човек од највећег поверења селектора и најпре Тумбаковића и сада Стојковића је, док су сви лудовали на терену чим је Орсато означио крај – остао са главом загњуреном у рукама, у маркеру, на клупи. Само Гудељ зна колико му је лакнуло, какав је торнадо емоција осетио када је Србија изборила директан пласман на Светско првенство, јер је претило да у противном он постане трагичар меча.

Португалија је већ у 2. минуту постигла гол за 1:0, после Гудељове неопрезности, притом је можда био и прекршај над њим, али то се не би видело на семафору да је остало 1:1. На крају је Митровић постигао гол, донео победу и док су сви у трансу лудовали по терену, везиста Србије се борио са својим налетом емоција.

Касније се и Гудељ, наравно, нашао у букету радости са саиграчима, дао је велики допринос пласману кроз целе квалификације, а и даће још у Катару.

Mozzartsport.com


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО