(ВИДЕО) Фармерке у Скупштини су понижење за Србију, али не и за црногорског премијера

Вучић је, док је био опозиција, критиковао облачење министара у парламенту, а сада је потпредсједник Владе Србије дочекао Кривокапића у фармеркама

Предсједнику Србије Александру Вучићу некад су фармерке биле понижење за Србију, нарочито кад их носи бивши министар Млађан Дикнић у Народној Скупштини, a сада кад их на дочеку црногорског премијера пред почасном гардом обуче потпредсједник Владе  у томе нема ништа спорно.

Слика потпредсједника Владе и министра пољопривреде, водопривреде и шумарства Бранислава Недимовића који је дочекао црногорског премијера Здравка Кривокапића у фармерицама ван протокола, обишла је регион, а сада се на друштвеним мрежама појавио и видео како је Вучић, док је био опозиција, критиковао министра бивше власти у Србији због фармерица.

Господине предсједниче да избаците министра напоље који је дошао у фармеркама у Народну Скупштину. Одмах да иде кући, али овакво понижавање и малтретирање грађана Србије да у Скупштину долази у фармеркама и џемперчићу нико не може да дозволи – казао је Вучић.

Након овог говора, предсједник парламента упозорио је Динкића да у наредних сат времена промијени гардеробу.

– Изгледа да је кренуо код Кебе, па залутао, свратио мало до Народне Скупштине. Рачунам и код Кебе би мало љепше сређен и дотјеран кренуо – поручио је Вучић.

Тада су сметале и и биле понижење, а сада фармерке и кршење дрес кода, према ријечима премијерке Ане Брнабић, немају злу намјеру.

– Шалили смо се јуче да је за његово уобичајено облачење био поприлично сређен. Он често прекрши дрес код. Њему облачење није посебно важно, он томе не даје пажње, а ви морате узети у обзир и његове личне преференце. Био је изузетно срећан што је баш он дочекао премијера – истакла је Брнабић приликом посјете Кривокапића.

Дан


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО