Стање на путевима у БиХ јутрос


Због излијевања воде на коловоз и даље је обустављен саобраћај на дионици магистралног пута Рајловац – Вогошћа, као и на регионалном путу Високо- Илијаш (у мјесту Чекрекчије)

Због обореног стабла, обустављен је саобраћај на магистралном путу Фоча – Тјентиште, у мјесту Трноваче.

На магистралном путу Сарајево – Фоча могу саобраћати возила до 3,5 тоне, а аутобуси и теретна возила саобраћају преко Романије.

Због воде и земље на коловозу отежано се саобраћа на појединим дионицама магистралног пута Коњиц – Јабланица – Мостар. – Возаче упозоравамо на повећане количине воде на коловозу, као и на опасност од нових одрона. Будите максимално опрезни – саопśтено је из БИХАМК-а.

Због извођења неопходних радова, двосмјерно саобраћање супротном траком од зоне радова, актуелно је на дионици аутопута А-1 Какањ-Високо (на мосту у насељу Добриње).

На путу Тузла – Калесија (због радова у тунелу Чакловићи), саобраћај се обуставља од 22 до 06 сати и преусмјерава на алтернативни правац преко Дубрава.

Током дана, путничка возила из смјера Тузле саобраћају кроз тунел, а из смјера Калесије обилазницом око тунела. Теретна возила се и током дана усмјеравају на пут преко Дубрава.

Због санационих радова, обустављен је саобраћај на дионици магистралног пута Драксенић-Врбашка (пут који води према граничном прелазу Градина).

За вријеме радова путничка возила могу користити локални пут (Подградци-Јабланица-Сјеверовци-Божићи), док теретна возила саобраћају преко Бања Луке и Приједора.

Успорено, због радова, саобраћа се на путним правцима: Коњиц-Јабланица (тунел Црнаја), Доњи Вакуф-Јајце (Скела), Немила-Жепче (Желеће), Добој-Грачаница (у Клокотници), Груде-Љубушки (на излазу из Груда) и Столац-Хутово (у мјесту Церовица).

Због бројних одрона и опасности од клизишта на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила обустављен саобраћај.

На граничним прелазима задржавања су до 30 минута.

Buka.com


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Немири и пуцњава на Космету: Подигнута борбена готовост Војске СрбијеСтошић: Хвала Херцеговини на љубави и гостопримствуИВАН ЋЕ ЖИВЕТИ ЖИВОТ ДОСТОЈАН ЧОВЕКА, ДОБРИ ЉУДИ СУ МУ ПРЕОКРЕНУЛИ ЖИВОТ: Хероји су нам ОТКРИЛИ СВЕ о томе, ДИВНО!Мошти мајке Светог Василија Острошког изложене у цркви у Мркоњићима – Вјерници ће их цјеливати у наредним данимаЕлектротехнички факултет у Подгорици евакуисан због пријетње: Оно у Србији је ништаУ Модричи избјегнута трагедија: Мушкарац пиштољем пријетио да ће убити 2 особеУхапшен масовни убица из Младеновца: Сумња се да је имао саучеснике!Осам мртвих, више од 10 рањених у пуцњави код Младеновца, 600 припадника специјалних јединица трага за нападачем„ОН ЈЕ РАЗМАЖЕНО, ОБЕСНО, МОНСТРУОЗНО ДЕТЕ!“ Тишину испред школе прекинуо вапај једне мајке: „Био ми је у кући, а моја ћерка му је била на списку“ (ВИДЕО)Црна Гора: Први пут одата пошта жртвама НАТО бомбардовања