“Човјек без мрље у каријери” Горан Предојевић кандидат за градоначелника Приједора!

Горан Предојевић је кандидат коалиције “За наш Приједор – ДНС-СДС-ПДП” за пријевремене изборе за градоначелника.

Предојевић је на конференцији за новинаре у Приједору да му је част бити кандидат, како је навео, уједињене народне опозиције.

– Позивам суграђане да не дозволе да страначка дисциплина побиједи вољу народа. Као љекар имао сам више од 20.000 пацијената. Какав сам према њима био као доктор бићу према суграђанима као градоначелник – поручио је Предојевић.

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић рекао је да је Предојевић угледан љекар, поштован грађанин Приједора и човјеку без мрље у каријери.

– Побједа Горана Предојевића биће побједа стручности, пристојности и прекид свађа и пођела у Приједору – рекао је Нешић.

Предсједник СДС-а Мирко Шаровић рекао је да се данас шаље порука да је одржано обећање да опозиција иде са само једним кандидатом, да је Предојевић кандидат не само ових странака, него и грађана.

– Они ће највише да профитирају с овом кандидатуром и увјерен сам да ће то препознати – навео је Шаровић.

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је да иза кандидатуре Предојевића формално стоје три странке, а суштински народ и грађани и сви људи који желе да Приједор буде развијен град.

– Видите да овдје нема великих партијских обиљежја, него искрена жеља да Предојевић води политичку борбу која ће довести до велике побједе 12. децембра – каже Бореновић и додаје да Предојевић има једногласну подршку њега као предсједника странке, Предсједништва ПДП-а и Градског одбора ПДП-а, без обзира на медијске написе по неименованим изворима.

Централна изборна комисија БиХ расписала је за 12. децембар пријевремене изборе за градоначелника Приједора, након што је Далибор Павловић 11. октобра поднио оставку на ову функцију.

Рок за пријаву кандидата за градоначелника је 8. новембар.

Srpskacafe


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО