Брнабић о дочеку Кривокапића: Недимовић не поштује дрес код, али нисмо имали злу намјеру

Вучић ником није посветио толико пажње као Кривокапићу, тврди премијерка Србије

Премијерка Србије Ана Брнабић, говорећи о јучерашњем дочеку премијера Здравка Кривокапића на аеродрому Никола Тесла у Београду да је тачно да министар пољопривреде Бранислав Недимовић не поштује дрес код.

Такође је казала да званична Србија у свему томе није имала злу намјеру, али је такође истакла да је то била њена грешка. https://5f24a81be72085ea4f14d32271953bbe.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

image

Црногорског премијера дочекао српски министар у фармеркама без кравате

– Шалили смо се јуче да је за његово уобичајено облачење био поприлично сређен. Он често прекрши дрес код. Њему облачење није посебно важно, он томе не даје пажње, а ви морате узети у обзир и његове личне преференце. Био је изузетно срећан што је баш он дочекао премијера- истакла је она. 

Додала је да је Кривокапића требало да сачека шеф дипломатије Никола Селаковић, али није стигао на вријеме. 

– Стога сам одредила Недимовића. Он је потпредсједник Владе- казала је Брнабић. 

Такође је подвукла да предсједник Србије Александар Вучић ником није посветио толико пажње као Кривокапићу. 

– Имали су синоћ двије вечере, а то довољно говори какав ми однос желимо са Црном Гором. Недимовић је био изузетно срдачан и пријатан и у том дијелу техничког пријема није се обазирао како ко изгледа. Ја знам да то у дипломатском смислу може да представља одређену поруку, али његова добродошлица више говори о томе је ли био у фармеркама или није- закључила је Брнабић.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО