Прво опљачкају и ископају Општину, па онда кажу: „Нова власт неспособна!”

СНСД јањичари прво опљачкају и ископају Општину, па онда кажу: „Нова власт неспособна!”
Како бити способан када сам по преузимању функције затекао искључен интернет и телефон, поломљене столице, дотрајао намјештај, раднике који између себе скупљају новац за режијски материјал (тонер за штампач, папир…), јер Општина не да новац за основне ствари, неплаћене доприносе три године, дугове добављачима од још 2013. године?

Како бити способан када академик Чома Диплома неће да уплати Општини накнаду која јој по закону припада, када ти Пореска управа блокира сваки мјесец рачун за незаконите дугове настале у периоду владавине црвене секте, када не можеш да аплицираш ни на један позив за дођелу гранта или донације, због истог тог дуга Пореској управи? Не знам колико народ очекује од нас. Али, у сваком случају, не треба да насједа на приче СНСД јањичара који су наслиједили суфицит два милиона и оставили иза себе 22 милиона дефицита. Овим путем позивам Владу да предложи Народној скупштини РС распуштање тренутног сазива СО Билећа, па да видимо колико ће СНСД освојити мандата на наредним изборима.

Младен Тепавчевић, предсједник ПДП Билећа

ИСТОК


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Немири и пуцњава на Космету: Подигнута борбена готовост Војске СрбијеСтошић: Хвала Херцеговини на љубави и гостопримствуИВАН ЋЕ ЖИВЕТИ ЖИВОТ ДОСТОЈАН ЧОВЕКА, ДОБРИ ЉУДИ СУ МУ ПРЕОКРЕНУЛИ ЖИВОТ: Хероји су нам ОТКРИЛИ СВЕ о томе, ДИВНО!Мошти мајке Светог Василија Острошког изложене у цркви у Мркоњићима – Вјерници ће их цјеливати у наредним данимаЕлектротехнички факултет у Подгорици евакуисан због пријетње: Оно у Србији је ништаУ Модричи избјегнута трагедија: Мушкарац пиштољем пријетио да ће убити 2 особеУхапшен масовни убица из Младеновца: Сумња се да је имао саучеснике!Осам мртвих, више од 10 рањених у пуцњави код Младеновца, 600 припадника специјалних јединица трага за нападачем„ОН ЈЕ РАЗМАЖЕНО, ОБЕСНО, МОНСТРУОЗНО ДЕТЕ!“ Тишину испред школе прекинуо вапај једне мајке: „Био ми је у кући, а моја ћерка му је била на списку“ (ВИДЕО)Црна Гора: Први пут одата пошта жртвама НАТО бомбардовања