Сазнања “Курира”: Мисице су показивале и три прста (ФОТО)

Након геста српске мисице Валентине Петровић на Избору за мис Интерконтинентал у Египту, њена албанска колегиница из такмичења показала је српски симбол, три прста. Исте ноћи када су мисице позирале показујући двоглавог орла, позирале су и са подигнута три прста, говоре фотографије које је редакција Курира ексклузивно добила.

Наиме, албанска представница, као и представница Косова су у дружењу са српском мисицом показале три прста на фотографијама, што су албански медији дочекали на нож, и осудили њихово понашање.

Валентина Петровић и албанска мисица Фронтина Гаши, као и представница Косова, Беса Читаку, направиле су скандал о ком брује сви регионални медији. Албански медији најстроже су осудили понашање своје представнице.

Подсјетимо, Весна де Винча се огласила за Курир и открила да су захтијевали да српска представница буде враћена са такмичења.

– Затечни смо и збуњени тиме што смо и ми видјели. Контактирали смо нашу представницу и она нам је послала обавјештење које је поставила на свој Инстаграм профил. Након тог чина, и ми смо, а и Валентина тражили од организатора да буде враћена са такмичења – поручила је Де Винча за Курир.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО