„Видовита Владимира“ преварила Требињку за 14.800 КМ

Полицијски службеници Полицијске управа Требиње у сарадњи са Окружним јавним тужилаштвом Требиње, предузимају мјере и радње на документовању кривичног дјела „Превара“, којим је лице С.Г. оштећено за 14.800 КМ.

Полицијској станици Требиње 25.10.2021. године, лице иницијала С.Г. из Требиња пријавило да је у последња четири мјесеца више пута у контакт ступило са непознатим лицем из Републике Србије, које се представило као видовњак и пророк под именом „Видовита Владимира“, а везано за здравствене проблеме које има њена душевно обољела ћерка.

Непознато лице ју је довело у заблуду да ће излијечити њену ћерку, уколико уплати новац. Лице иницијала С.Г. је у више наврата уплаћивала различите новчане износе, укупне вриједности око 14.800 КМ.

Након што јој непознато лице није помогло у лијечењу њене душевно обољеле ћерке, С.Г. је схватило да је у заблуди и да је преварено.

О свему наведеном је обавјештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Требињу, који је наложио полицијским службеницима да предузму све мјере и радње у циљу расвјетљавања и документовања кривичног дјела „Превара“.

С обзиром на све наведено Полицијска управа Требиње још једном апелује на грађане да буду обазриви и да предузму адекватне мјере с циљем заштите од превара и спрјечавања извршења кривичних дјела на сопствену штету, те да сличне понуде и огласе пријаве полицији .

Требињеливе


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Немири и пуцњава на Космету: Подигнута борбена готовост Војске СрбијеСтошић: Хвала Херцеговини на љубави и гостопримствуИВАН ЋЕ ЖИВЕТИ ЖИВОТ ДОСТОЈАН ЧОВЕКА, ДОБРИ ЉУДИ СУ МУ ПРЕОКРЕНУЛИ ЖИВОТ: Хероји су нам ОТКРИЛИ СВЕ о томе, ДИВНО!Мошти мајке Светог Василија Острошког изложене у цркви у Мркоњићима – Вјерници ће их цјеливати у наредним данимаЕлектротехнички факултет у Подгорици евакуисан због пријетње: Оно у Србији је ништаУ Модричи избјегнута трагедија: Мушкарац пиштољем пријетио да ће убити 2 особеУхапшен масовни убица из Младеновца: Сумња се да је имао саучеснике!Осам мртвих, више од 10 рањених у пуцњави код Младеновца, 600 припадника специјалних јединица трага за нападачем„ОН ЈЕ РАЗМАЖЕНО, ОБЕСНО, МОНСТРУОЗНО ДЕТЕ!“ Тишину испред школе прекинуо вапај једне мајке: „Био ми је у кући, а моја ћерка му је била на списку“ (ВИДЕО)Црна Гора: Први пут одата пошта жртвама НАТО бомбардовања