У алкохолисаном стању вријеђао медицинаре у Дому здравља

Полицијски службеници Полицијске станице Берковићи, 20.10.2021. године, лишили су слободе лице иницијала Т.К. из Берковића, због почињеног прекршаја „Ометање државних органа, привредних друштава и других правних лица у вршењу јавних функција“ из члана 24. и вријеђање из члана 8. Закона о јавном реду и миру, док је лицу иницијала С.Ђ. уручен прекршајни налог из чалана 8. и 24. Закона о јавном реду и миру.

Наиме, лица иницијала Т.К. и С.Ђ. су се дана 19.10.2021. године јавили у Дом здраваља у Берковићима, ради санирања повреде на руци лицу иницијала С.Ђ. Исти се није хтио изјаснити о томе како је дошло до повреде. Лица су потом почела вријеђати медицинско особље Дома здравља Берковићи. На лице мјеста је дошла патрола полициских службеника полицијке станице Берковићи, међутим лица нису хтјела поступити по законито издатом наређењу полицијских службеника.

Лице Т.К. је лишено слободе, док је лице С.Ђ. превезено у Општу болницу у Требиње, гђе је након указане медицинске помоћи, отпуштено на кућно лијечење.

Извршено је алкотестирање лица којом приликом је код лица иницијалам Т.К. утврђено 1,40 г/кг алкохола у организму, а код лица иницијала С.Ђ. утврђено 1,43 г/кг алкохола у организму.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Немири и пуцњава на Космету: Подигнута борбена готовост Војске СрбијеСтошић: Хвала Херцеговини на љубави и гостопримствуИВАН ЋЕ ЖИВЕТИ ЖИВОТ ДОСТОЈАН ЧОВЕКА, ДОБРИ ЉУДИ СУ МУ ПРЕОКРЕНУЛИ ЖИВОТ: Хероји су нам ОТКРИЛИ СВЕ о томе, ДИВНО!Мошти мајке Светог Василија Острошког изложене у цркви у Мркоњићима – Вјерници ће их цјеливати у наредним данимаЕлектротехнички факултет у Подгорици евакуисан због пријетње: Оно у Србији је ништаУ Модричи избјегнута трагедија: Мушкарац пиштољем пријетио да ће убити 2 особеУхапшен масовни убица из Младеновца: Сумња се да је имао саучеснике!Осам мртвих, више од 10 рањених у пуцњави код Младеновца, 600 припадника специјалних јединица трага за нападачем„ОН ЈЕ РАЗМАЖЕНО, ОБЕСНО, МОНСТРУОЗНО ДЕТЕ!“ Тишину испред школе прекинуо вапај једне мајке: „Био ми је у кући, а моја ћерка му је била на списку“ (ВИДЕО)Црна Гора: Први пут одата пошта жртвама НАТО бомбардовања