Трагедија у Никшићу: Преминула 19-годишња Милица, у кући остао само малољетни Веселин

Она је умрла у Клиничком центру Црне Горе. Њена смрт додатно је потресла грађане Никшића јер је њена мајка само пре двадесетак дана такође умрла од короне.

Преминула Милица

Никшићанка Милица Никић (19), најмлађа је жртва корона вируса у Црној Гори.

Она је умрла у Клиничком центру Црне Горе. Њена смрт додатно је потресла грађане Никшића јер је њена мајка само пре двадесетак дана такође умрла од короне. Да трагедија буде већа пре неколико година остала је без оца, док је иза њих остао малолетни дечак Веселин. Ова тужна прича потресла је и друштвене мреже.

– Иза њих остао је млађи син сада сироче. Познајем породицу и знам да су се борили са нама за цркву. Сада им је потребна иста црква. Зато се сада обраћам Епархији будимљанско-никшићкој, Митрополији црногорско-приморској, православним братствима, свим људима добре воље да помогну овом дечаку, породици која ће се бринути о њему. Живели су сиромашно, али су барем имали једно друго. Шта сад ? Остајемо, комшије, суграђани, браћа и сестре у Христу – написао је на фејсбуку један од пријатеља породице Никић.

Срчани застој непосредни узрок смрти, пацијент био невакцинисан

Најмлађа жртва корона вируса у Црној Гори имала је 19 година и преминула ј јутрос у Клиничком центру Црне Горе. Како су саопштили из КЦЦГ пацијент је био позитиван на корона вирус од 29. августа, а преминуо је од срчаног застоја и није био вакцинисан.

– Пацијент је био позитиван на корона вирус од 29. августа, а у никшићку болницу је примљен 3. септембра. Само дан послије, пацијент је транспортован у Клинички центар Црне Горе гдје је одмах добио моноклонска антитијела која је се користе у раној фази лијечења КОВИД инфекције- речено је из КЦЦГ.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО