ЗВАНИЧНО: Саша Борјан постављен на чело требињског ПДП-а

Саша Борјан нови је повјереник ПДП-а у Требињу, одлучено је данас на сједници Предсједништва ове странке у Бањалуци. Досадашњи предсједник требињског ПДП-а Славко Вучуревић смијењен је са ове функције.

Борјан је већ други мандат заредом одборник ове партије у Скупштини града Требиња. Био је противкандидат СНСД-овом Мирку Ћурићу на ванредним изборима за градоначелника Требиња, у фебруару 2019. године.

Славко Вучуревић био је градоначелник Требиња од 2012. до 2016. године. Тренутно је, такође, одборник коалиције ХНП-ПДП у требињској Скупштини. Још није познато да ли ће Вучуревић остати у требињском ПДП-у или ће ђеловати као независни одборник у локалној Скупштини.

Опозициони одборници у требињској Скупштини припремили су јуче захтјев за одржавање вандредне сједнице због афере „Кисеоник“ која је претходних дана уздрмала и Болницу Требиње, али га Вучуревић још није потписао. Без Вучуревићеве подршке, опозиција је онемогућена да поднесе захтјев, јер им је законски потребно најмање десет потписа.

Direkt


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО