Удружeње врачара упутило званичан допис медијима у Републици Српској!

Удружење, врачара, саливачица страве, и оних који се баве црном магијом јутрос је послало допис свим медијима у Републици Српској којим се ограђују од немилих догађаја које се дешавају посљедњих пара дана, посебно на подрчју Приједора.

Они у саопштењу наводе како све оно што се дешава није у њиховој јурисдикцији и на овај начин желе да сперу љагу са свог позива који, деценијама обављају часно и поштено. Једна од потписница саопштења Мара Врачарић, изјавила како није лијепо да им се приписују разне ствари о којима се прича посљедњих неколико дана.

-Ми смо удружење које окупља поштене људе који свој посао обављају савјесно, ми саливамо страву, гледамо у пасуљ, има нас који намијештају кости, желудац, а има и оних који раде те нек записе само и искључиво у посебним ситуацијама, када ми процијенимо да је то једноставно неопходно. Оно што се виђа претходних дана, одговорно тврдимо није дјело никога из нашег удружења, а ако је потребно направићемо независно истраживање да докажемо како оно уопште није ствар никакве црне магије, већ нечег другог, а чега тачно то треба да процијене неки други стручњаци.

-Ми смо удружење које окупља поштене људе који свој посао обављају савјесно, ми саливамо страву, гледамо у пасуљ, има нас који намијештају кости, желудац, а има и оних који раде те нек записе само и искључиво у посебним ситуацијама, када ми процијенимо да је то једноставно неопходно. Оно што се виђа претходних дана, одговорно тврдимо није ђело никога из нашег удружења, а ако је потребно направићемо независно истраживање да докажемо како оно уопште није ствар никакве црне магије, већ нечег другог, а чега тачно то треба да процијене неки други стручњаци.

ТЕКСТ ЈЕ САТИРИЧНОГ КАРАКТЕРА

50nijansipive.com


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО