Удружeње врачара упутило званичан допис медијима у Републици Српској!

Удружење, врачара, саливачица страве, и оних који се баве црном магијом јутрос је послало допис свим медијима у Републици Српској којим се ограђују од немилих догађаја које се дешавају посљедњих пара дана, посебно на подрчју Приједора.

Они у саопштењу наводе како све оно што се дешава није у њиховој јурисдикцији и на овај начин желе да сперу љагу са свог позива који, деценијама обављају часно и поштено. Једна од потписница саопштења Мара Врачарић, изјавила како није лијепо да им се приписују разне ствари о којима се прича посљедњих неколико дана.

-Ми смо удружење које окупља поштене људе који свој посао обављају савјесно, ми саливамо страву, гледамо у пасуљ, има нас који намијештају кости, желудац, а има и оних који раде те нек записе само и искључиво у посебним ситуацијама, када ми процијенимо да је то једноставно неопходно. Оно што се виђа претходних дана, одговорно тврдимо није дјело никога из нашег удружења, а ако је потребно направићемо независно истраживање да докажемо како оно уопште није ствар никакве црне магије, већ нечег другог, а чега тачно то треба да процијене неки други стручњаци.

-Ми смо удружење које окупља поштене људе који свој посао обављају савјесно, ми саливамо страву, гледамо у пасуљ, има нас који намијештају кости, желудац, а има и оних који раде те нек записе само и искључиво у посебним ситуацијама, када ми процијенимо да је то једноставно неопходно. Оно што се виђа претходних дана, одговорно тврдимо није ђело никога из нашег удружења, а ако је потребно направићемо независно истраживање да докажемо како оно уопште није ствар никакве црне магије, већ нечег другог, а чега тачно то треба да процијене неки други стручњаци.

ТЕКСТ ЈЕ САТИРИЧНОГ КАРАКТЕРА

50nijansipive.com


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Немири и пуцњава на Космету: Подигнута борбена готовост Војске СрбијеСтошић: Хвала Херцеговини на љубави и гостопримствуИВАН ЋЕ ЖИВЕТИ ЖИВОТ ДОСТОЈАН ЧОВЕКА, ДОБРИ ЉУДИ СУ МУ ПРЕОКРЕНУЛИ ЖИВОТ: Хероји су нам ОТКРИЛИ СВЕ о томе, ДИВНО!Мошти мајке Светог Василија Острошког изложене у цркви у Мркоњићима – Вјерници ће их цјеливати у наредним данимаЕлектротехнички факултет у Подгорици евакуисан због пријетње: Оно у Србији је ништаУ Модричи избјегнута трагедија: Мушкарац пиштољем пријетио да ће убити 2 особеУхапшен масовни убица из Младеновца: Сумња се да је имао саучеснике!Осам мртвих, више од 10 рањених у пуцњави код Младеновца, 600 припадника специјалних јединица трага за нападачем„ОН ЈЕ РАЗМАЖЕНО, ОБЕСНО, МОНСТРУОЗНО ДЕТЕ!“ Тишину испред школе прекинуо вапај једне мајке: „Био ми је у кући, а моја ћерка му је била на списку“ (ВИДЕО)Црна Гора: Први пут одата пошта жртвама НАТО бомбардовања