“Крив сам што сам човјек” Павловић након скандала изашао пред Приједорчане и ОВО им поручио

Далибор Павловић, још увијек актуелни градоначеник Приједора, обратио се окупљенима на скупу у Приједору

Драги пријатељи, моји суграђани, срце ми је пуно када видим да сте по киши дошли у оволиком броју. Ви сте моји, ја сам дио вас, био сам увијек уз вас. Овај политички прогон, мене и моје породице, брутално вријеђајући, мене моје родитеље, супругу, ево до чега је довео. Крив сам што сам човјек, што сам радио 16 сати дневно, и суботом и неђељом. Довео сам град у стање стабилизације, ово је права слика Далибора Павловића и људи који раде са мном – рекао је он на скупу.

У Приједору је у току скуп подршке градоначелнику Далибору Павловићу. На скуп подршке Павловић је стигао са супругом.

– Далибор је исплатио сав дуг, то је мој гријех, то је оно што њима смета, зато монтирају слике, кажу наркоман сам, алкохоличар, нестабилан зар таква личност може поправити стање. Какви су онда они што су ово оставили – навео је Павловић пред окупљенима и додао:

– Напали су ме када ми је жена била у бабинама, све могу дозволити да ми дирају, али породицу не, породица је светиња свих нас, Бог је тај који суди, нека мени суди по мојим дјелима а њима по њуховим, не планирам никоме да се светим, али правду већ тражим и на суду, мора се доказати ко дира приватни живот, а ко води политику. Гледам Вукановић пријети да ће нешто објавити још о мени па изнеси ако имаш образ и част, изађи Вукановићу на изборе па ћеш видјети како ћеш отреси. И неки Нешић као нека морална громада мени говори да ја треба да поднесем оставку – додао је он.

– Сва кухиња против мене је дошла из кафића на ћошку – рекао је Павловић показујући на зграду поред Градске управе.

Павловић је рекао да су Марко Муњиза и Станислав Лишчински такође учествовали у овоме што му се десило.

– Ако имају аргументе да сам ја нешто украо нека дођу и кажу. Да су они довели овђе Цецу не би имали оволико људи – рекао је Павловић мислећи на опозицију.

Павловић је пред окупљенима изјавио и да је разговарао са патријархом Порфиријем и позвао га да дође у Приједор.

– Имам информацију да ће доћи 22., сви ћемо доћи и ја ћу доћи – рекао је он.

Павловић је истакао да ће овај скуп трајати до зоре ако он буде причао о свему што је урадио за град Приједор за непуних 10 мјесеци.

Подсјећамо, Павловић је обавијестио јавност да ће се повиновати захтјеву страначког шефа Милорада Додика који је тражио да поднесе неопозиву оставку на мјесто градоначелника.

Додик је тај захтјев упутио након скандалозних фотографија које су ових дана процуриле у јавност, а на којима први човјек Приједора наводно пијан и предозиран таблетама лежи у тоалету поред ЊЦ шоље. Поред фотографија, појавила се и наводна преписка коју је Павловић имао са једном женском особом, а у којој је пријетио да ће се убити.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО