Наташа Нинковић продала плац у Требињу за 200.000 евра, а туристички водичи га рекламирају као њен

Српска глумица Наташа Нинковић продала је плац у Требињу за 200.000 евра. На њему је саграђена вила од два милиона и многи суграђани, али и посјетиоци мисле да је то Наташин породични дом.
Међутим, она је то земљиште, које се налази у непосредној близини моста Арсланагића, продала бизнисмену из Требиња који је имао жељу да баш на том мјесту сагради кућу. Са имања пуца поглед на ријеку Требишњицу, али и Херцеговачку Грачаницу.


Многи туристи из Србије, Црне Горе, али и осталих градова из Босне и Херцеговине који туда пролазе застану да се и на том мјесту фотографишу, јер и даље кружи прича да вила припада глумици. Чак и туристички водичи то наглашавају, иако је њен власник бизнисмен.
Иначе, Наташа има породичну кућу у Требињу и често обилази свој родни град. Људи је виђају нарочито љети. Како су рекли становници Требиња, глумица са мајком и родбином често сједи у ресторанима у срцу града.Њена родна кућа налази се у непосредној околини Требиња. У интервјуима које је давала за медије Нинковићева је истицала како се нигдје не осјећа лијепо као у граду у Херцеговини. Ипак, у свом граду је први пут заиграла у представи 2016, после чак 35 година од почетка каријере. Тада је истакла колико воли Требиње.
– Искрено волим родни град. Себе, просто, видим негдје овде у каснијим годинама. Вратићу се. Неће то бити само овде, али сигурно ће бити и овде. Тако себе видим. Лепо ми је у Требињу, разумем менталитет, волим овај камен. Самим тим што много волим, имам и много замерки. О лошим стварима овде се уопште не говори. Тако да бих, уз сву моју љубав, промијенила у Требињу нешто набоље – рекла је глумица за требињске медије.

ИЗВОР: HERCEGOVINA PRESS


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Немири и пуцњава на Космету: Подигнута борбена готовост Војске СрбијеСтошић: Хвала Херцеговини на љубави и гостопримствуИВАН ЋЕ ЖИВЕТИ ЖИВОТ ДОСТОЈАН ЧОВЕКА, ДОБРИ ЉУДИ СУ МУ ПРЕОКРЕНУЛИ ЖИВОТ: Хероји су нам ОТКРИЛИ СВЕ о томе, ДИВНО!Мошти мајке Светог Василија Острошког изложене у цркви у Мркоњићима – Вјерници ће их цјеливати у наредним данимаЕлектротехнички факултет у Подгорици евакуисан због пријетње: Оно у Србији је ништаУ Модричи избјегнута трагедија: Мушкарац пиштољем пријетио да ће убити 2 особеУхапшен масовни убица из Младеновца: Сумња се да је имао саучеснике!Осам мртвих, више од 10 рањених у пуцњави код Младеновца, 600 припадника специјалних јединица трага за нападачем„ОН ЈЕ РАЗМАЖЕНО, ОБЕСНО, МОНСТРУОЗНО ДЕТЕ!“ Тишину испред школе прекинуо вапај једне мајке: „Био ми је у кући, а моја ћерка му је била на списку“ (ВИДЕО)Црна Гора: Први пут одата пошта жртвама НАТО бомбардовања