Савјет за грађанску контролу рада полиције: Немамо примједби на поступање полиције

Вељовић се навикава на затворски амбијент: Није имао примједби на поступање полиције

Делегација Савјета у саставу Зоран Челебић, предсједник, и чланови Аида Петровић и Александар Мугоша обишли су Одјељење безбједности Цетиње и посјетили сва задржана лица током данашњих интервенција.

Привођење Вељовића

Савјет за грађанску контролу рада полиције данас је на Цетињу спровео своју посматрачку и надзорну функцију и пратио поштовање људских права у поступању полиције.

Савјет је већ издао неке оцјене о поступању полиције, а вечерас ће у 20 сати поводом догађаја на Цетињу одржати и ванредну сједницу.

Делегација Савјета у саставу Зоран Челебић, предсједник, и чланови Аида Петровић и Александар Мугоша обишли су Одјељење безбједности Цетиње и посјетили сва задржана лица током данашњих интервенција, пише Дан.

– Делегација Савјета разговарала је повјерљиво и директно са свих 14. задржаних особа међу којима и са Веселином Вељовићем, савјетником предсједника Црне Горе. Нико од њих није имао примједбе на поступање полиције и радње према њима као ни поводом третмана у службеним просторијама полиције“,  наводе у саопштењу.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО