Посланик ДПС-а: Зашто је Кривокапић плакао испред Храма?

Висока је цијена те премијерске столице у којој сједи Кривокапић, само особа без личног достојанства и дигнитета би могла толико понижавати, наводи он

Данас се Здравко Кривокапић, испред Храма, а након насиља над грађанима, једва суздржавао да не зарида од плача. Била је то нереална сцена за оне који су се тамо затекли, каже посланик ДПС-а у Скупштини Црне Горе Иван Митровић.

А зашто плаче Кривокапић, наводи Митровић у саопштењу: Јер је нахушкао полицију на грађане, пласирајући лаж о Молотовљевим коктелима? Јер је дубоко нарушио међувјерски склад и толеранцију у Црној Гори  Јер је онаквим, десантним устоличењем уз панцире, машинке и хеликоптере, на силу противно већинској вољи одборника Скупштине Пријестонице, и скоро свих грађана унизио и саму Митрополију и ископао непремостив ров између ње и становинка Цетиња?

-Неки тврде да су то сузе радоснице што се, након презира које је мјесецима добио од Патријаршије,  данас напокон искупио, снисходљиво доказавши своју лојалност и захвалност онима који су га инсталирали на мјесто премијера. Ипак, неколико сати касније, морао је да прогута намијењену му дозу понижења када је патријарх, пред њим јавно похвалио лидере Демократског фронта.“ Висока је цијена те премијерске столице у којој сједи Кривокапић, само особа без личног достојанства и дигнитета би могла толико понижавати. Зато се сузе нашег премијера, могу разумјети и као плач над његовом политичком судбином и извјесном чињеницом да ће у савременој политичкој историји Црне Горе, бити упамћен као премијер који је више волио туђу цркву него свој народ- закључио је Митровић.

Дан


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Немири и пуцњава на Космету: Подигнута борбена готовост Војске СрбијеСтошић: Хвала Херцеговини на љубави и гостопримствуИВАН ЋЕ ЖИВЕТИ ЖИВОТ ДОСТОЈАН ЧОВЕКА, ДОБРИ ЉУДИ СУ МУ ПРЕОКРЕНУЛИ ЖИВОТ: Хероји су нам ОТКРИЛИ СВЕ о томе, ДИВНО!Мошти мајке Светог Василија Острошког изложене у цркви у Мркоњићима – Вјерници ће их цјеливати у наредним данимаЕлектротехнички факултет у Подгорици евакуисан због пријетње: Оно у Србији је ништаУ Модричи избјегнута трагедија: Мушкарац пиштољем пријетио да ће убити 2 особеУхапшен масовни убица из Младеновца: Сумња се да је имао саучеснике!Осам мртвих, више од 10 рањених у пуцњави код Младеновца, 600 припадника специјалних јединица трага за нападачем„ОН ЈЕ РАЗМАЖЕНО, ОБЕСНО, МОНСТРУОЗНО ДЕТЕ!“ Тишину испред школе прекинуо вапај једне мајке: „Био ми је у кући, а моја ћерка му је била на списку“ (ВИДЕО)Црна Гора: Први пут одата пошта жртвама НАТО бомбардовања