Посланик ДПС-а: Зашто је Кривокапић плакао испред Храма?

Висока је цијена те премијерске столице у којој сједи Кривокапић, само особа без личног достојанства и дигнитета би могла толико понижавати, наводи он

Данас се Здравко Кривокапић, испред Храма, а након насиља над грађанима, једва суздржавао да не зарида од плача. Била је то нереална сцена за оне који су се тамо затекли, каже посланик ДПС-а у Скупштини Црне Горе Иван Митровић.

А зашто плаче Кривокапић, наводи Митровић у саопштењу: Јер је нахушкао полицију на грађане, пласирајући лаж о Молотовљевим коктелима? Јер је дубоко нарушио међувјерски склад и толеранцију у Црној Гори  Јер је онаквим, десантним устоличењем уз панцире, машинке и хеликоптере, на силу противно већинској вољи одборника Скупштине Пријестонице, и скоро свих грађана унизио и саму Митрополију и ископао непремостив ров између ње и становинка Цетиња?

-Неки тврде да су то сузе радоснице што се, након презира које је мјесецима добио од Патријаршије,  данас напокон искупио, снисходљиво доказавши своју лојалност и захвалност онима који су га инсталирали на мјесто премијера. Ипак, неколико сати касније, морао је да прогута намијењену му дозу понижења када је патријарх, пред њим јавно похвалио лидере Демократског фронта.“ Висока је цијена те премијерске столице у којој сједи Кривокапић, само особа без личног достојанства и дигнитета би могла толико понижавати. Зато се сузе нашег премијера, могу разумјети и као плач над његовом политичком судбином и извјесном чињеницом да ће у савременој политичкој историји Црне Горе, бити упамћен као премијер који је више волио туђу цркву него свој народ- закључио је Митровић.

Дан


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО