Због фотографије Храма Христовог Васкрсења оштећено ауто Риста Јовановића!?

На снимцима се, како портал Дана незванично сазнаје, виде четири особе које су биле маскиране и које су држале металне шипке у рукама

Синоћ су непознати починиоци фарбом оштетили аутомобил Риста Јовановића из Подгорице, тако што су на заднјем стаклу нанијели боју како би прекрили слику Храма Христовог Васкрсења коју је он поставио.

image

Јовановић је овај случај пријавио полицији, а очекује се да починиоци буду брзо откривени јер су снимљени надзорнима камерама који се налазе у тој улици. На снимцима се, како портал Дана незванично сазнаје, виде четири особе које су биле маскиране и које су држале металне шипке у рукама. Дошли су сивим джипом и спрејом испрскали аутомобил Риста Јовановића.

– Појма немам ко би то могао да уради. Посвећен сам својој породици и Богу. Не знам шта је могло да им засмета – казао је порталу Дана Ристо Јовановић.

image

Јовановић је у жижу регионалне јавности дошао када је ухапшен на Косову 28. јуна, приликом обиљежавања Видовдана на Газиместану. Он је покушао да заштити једну монахињу, али је одмах ухапшен. Основни суд у Приштини осудио га је на шест мјесеци затвора због “изазивања раздора и нетрпељивости”, али му пресуђена казна замењена новчаном


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО