ДОДИК: “Велика ствар када државник попут Ердогана борави у БиХ”


Чланови Предсједништва БиХ Жељко Комшић, Шефик Џаферовић и Милорад Додик састали су се с предсједником Турске Реџепом Тајипом Ердоганом у згради Предсједништва БиХ у Сарајеву.

“Велика ствар када државник попут Ердогана борави у БиХ” Додик након састанка чланова Предсједништва са предсједником Турске
Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик изразио је наду да ће врло брзо доћи до разговора о детаљима у вези са изградњом ауто-пута Сарајево Београд.

– Свакако рачунамо на став пријатеља у том погледу – рекао је Додик након састанка у Сарајаву чланова Предсједништва са предсједником Турске Реџепом Тајипом Ердоганом.

Додик је рекао да су детаљи увијек проблем, те је изразио увјерење да економија БиХ може издражати услове који су неуобичајени у комерцијалном смислу.

Српски члан Предсједништва БиХ је рекао да разговори о детаљима морају отпочети и да се прецизира на који начин ће се кренути са изградњом ауто-пута.

– То јесте велики, историјски, инфраструктурни пројекат и резултат воље и жеље предсједника Ердогана да подржи развој и повезивање на Балкану – рекао је Додик.

Он је додао да је увијек велика ствар када велики државник и политичар попут Ердогана борави у БиХ.

– Мени је драго што што већ дуже вријеме разговарамо о важним питањима и осјећам благонаклоност коју нам указује у виду помоћи, за економски развој, за развој инфраструктуре, о чему у континуитету разговарамо – нагласио је Додик.

СРНА


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО