Ухапшен истакнути СНСД-овац из Билеће Доброслав Кашиковић због полне уцјене!?

Ухапшен истакнути СНСД-овац из Билеће Доја Кашиковић због уцјена даме порно снимцима са познатим политичарем!?

Полицијска управа Требиње лишила је слободе Билећанина Доброслав Кашиковић званог Доја због Кривичног дјела Полна уцјена, те Неовлаштено подједовање и промет отужја. Кашиковића је истакнути члан и активиста билећког СНСД-а, а лишен је слободе јер је полно уцјењивао даму из Гацка видео снимцима порно садржаја. Зоком претреса његове куће пронађена је пушка те два телефона „самсунг“ са којих је слао поруке и позивао оштећену, те пушка „М 48“!

Према подацима из полицијског Записника, који можете прочитати, Добрила Поповић пријавила је 18.8.2021.године полицијској станици Гацко да је примила поруке од Доја Кашиковића, али и Драгана Ковача и ботовских профила које користи овај активиста СНСД-а, у којима је пријетио да ће објавити порно снимак на којима се наводно налазе Добрила и Ненад Нешић „ако не оде са њим на вечеру и све што иде после вечере“, а лудак је поруке сличне садржине слао и њеној кћерци представљајући се лажно као полицијски службеник.

Оштећена Добрила тврди да је снимак лажан и монитран и да се на њему не налази она нити Ненад Нешић. Након хапшења и саслушања Кашиковић је признао да је починио Кривично дјело Полна уцјена, и да је он слао поруке уцјењујући жену из Гацка, тражећи да са њим има секс како не би објавио порно снимак који је у његовом посједу и на коме се наводно она налази са познатим политичарем. Ко је на спорном снимку и шта се догађало показаће истрага.

Кашиковић је истакнути члан СНСД-а, кога је Партија као награду за дугогодишњи рад на терену запослила у билећки КОМУС, о чему свједоче бројне фотографије, не само са локалним челницима СНСД-а Миљаном Алексићем, Луком и Илијом, већ и са Жељком Цвијановић и Милорадом Додиком. Остаје да се види да ли ће га Партија због овог хапшења казнити Доја само укором и средити на Суду да добије неку смијешну казну, као и многим другим, или ће се оградити од срамног понашања свог истакнутог члана те инсистирати да буде кажњен по закону.

Небојша Вукановић


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО