Шеранић: Драго ми је да опозиције брине о здрављу чланова СНСД-а

Окупљање великог броја чланова, али и симпатизера СНСД-а из цијеле Републике Српске представља велику снагу, показује огромну подршку и ентузијазам да Српску учинимо још бољом, рекао је за портал Инсајдер.ин министар здравља и социјалне заштите РС Ален Шеранић на скупу СНСД-а “Живјеће Српска”.

Коментаришући чињеницу да се на скупу окупило више хиљада људи, док надлежни позивају на одговорност усљед повећања броја заражених, Шеранић каже да му је драго да се опозиција брине за здравље чланова СНСД-а.

– Али ми је жао што нису били у прилици да се брину и за здравље многих младих са фестова ове године, да се нису брину за здравље људи који су били на свадбама, на литијама, тако изгледа да им нису значајни ти људи колико су им значајни чланови СНСД-а и због тога ми је врло драго – рекао је Шеранић.

На питање да ли су ови скупови почетак изборне кампање ове странке, министар здравља каже да је дужност свих њих, поготово у Влади РС да раде за народ и на унапређењу квалитета живота свих нас.

– Тако да, ако то неко жели да гледа као неки изборни процес, свакако то може да чини. То је наша обавеза. Људи имају потребу, након двије године, да се окупе, да се сретну и то је социолошки добро – рекао је Шеранић за Инсајдер.ин.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО