У Љубињу мурал преминулом звездашу Зорану Чабрилу

Навијачи Црвене звезде из Љубиња ових дана насликали су мурал са ликом свог преминулог суграђанина Зорана Чабрила који је током цијелога живота свим својим бићем навијао за Звезду.

На муралу је осим Зоранове слике написано “Љубиње навија за Звезду”, те стихов “и на небу том на које идем ја сија моја звезда црвена”.

Подсјетимо, Зоран је прошле године преминуо од посљедица корона вируса, а иза себе је оставио супругу, бројну породицу и пријатеље.

Зоран Чабрило рођен је у Мостару 1979. године, а одмах на почетку рата са породицом сели се у Љубиње. Живот га даље води у Београд гдје је завршио Војну академију, а од 2007. године био је запослен у Оружаним снагама БиХ, због чега се са супругом настанио у Источном Новом Сарајеву.

Ипак, Зоран је све вријеме откако живи у Источном Новом Сарајеву редовно посјећивао Љубиње, али и Мостар.

Зоран ће остати упамћен као један од најватренијих навијача Црвене звезде. Безброј пута се истакао као организатор путовања на Звездине утакмице са својим пријатељима из Љубиња, али и цијеле Републике Српске.

Слику мурала на свом фацебоок профилу подијелила је Зоранова супруга која се захвалила грађанима Љубиња на томе што чувају сјећање на њезиног преминулог супруга.

ТОП ПОРТАЛ


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО