ПЕВАЈ СРБИЈО – Дочек на балкону: Народ се окупља да поздрави сјајне српске спортисте

После највећег успеха Србије на Олимпијским играма вечерас се оганизује шампионски дочек наших спортиста

Фото: Новости, Н.Скендерија

После највећег успеха Србије на Олимпијским играма вечерас се оганизује шампионски дочек наших спортиста

Испред Скупштине Града Београда окупило се много људи, највише младих, који желе да поздраве српске спортисте који су им донели неизмерну радост
Претходно су српски спортисти били на пријему код председника Републике Србије Александра Вучића када им се он захвалио за неизмерну радост коју су нам донели, преносе Новости.

Милица Мандић је одржала говор у ком је истаклада су за њу ове Олимпијске игре биле посебне по многим стварима.

– За мене су ове игре биле посебне по многим стварима, емоција и пожртвованост сваког олимпијца је ипак оставила најјачи утисак. Хвала на храбрости, хвала на сузама којих је било и биће. Хвала и на подршци. Поносна сам што сам била део овог тима, а на млађима је да сада покажу од чега су саткани и покажу да су заслужили грб који носе. Хвала свим тренерима који су радили са нама – изјавила је Милица Мандић.

Србија је освојила девет медаља на недавно завршеним Олимпијским играма што је рекорд од осамостаљења, три злата, једно сребро и пет бронзаних одличја.

У Београд су последњи допутовали ватерполисти и каратисткиња Јована Прековић који су последњих дана такмичења у Токију стигли до најсјајних одличја.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО