Бањалучки кафић нуди ватерполистима Србије доживотно бесплатно пиће

Ватерполисти Србије пласманом у финале Олимпијских игара по ко зна који пут су обрадовали српски народ.

Златна генерација, најбоља свих времена у свијету ватерпола, вратила је дуг Шпанији и стигла надомак одбране олимпијске титуле освојене прије четири године.

Српским ватерполистима честитке пљуште са свих страна, а једна од најзанимљивих стиже им из бањалучког кафића „Чађаве двоцијевке“.

„Свим ватерполистима Србије бесплатно пиће у кафани до краја живота.“, стоји у објави коју је овај угоститељски објекат поставио на својим профилима на друштвеним мрежама.

За АТВ кажу, да су се на овај потез одлучили истог часа када је „бомба“ Филипа Филиповића завршила у голу Шпаније.

„Ватерполисти Србије су поново показали како се игра за своју земљу, како се брани част српског народа и како се до посљедњег тренутка гине за Србију. Годинама су највећи понос нашег спорта и толико пута су нас учинили срећним да је ово најмање што можемо да учинимо. Нама бил била неизмјерна част да бар неко од њих једног дана наврати у нашу кафану, а овом приликом их позивамо све, и ватерполисте, и комплетан стручни штаб, да након Токија дођу у „Чађаве двоцијевке“ да славимо до зоре. Нека знају да су Бањалука и Република Српска свим срцем уз њих“, каже Душко Вученовић, власник кафића „Чађаве двоцијевке“

ATV


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО