Више од 200 Требињаца тражи Милоша Спаића – свака информација је добродошла

У Требињу је у току велика акција потраге за несталим двадесеттрогодишњим Милошем Спаићем, а у више група распоређено је око 200 припадника полиције, служби заштите и спасавања, представника удружења грађана и грађана који су се акцији придружили самоиницијативно.

Начелник Штаба за ванредне ситуације Града Требиња Стеван Бекан рекао је за ТребињеЛиве.инфо да су у потрагу укључени припадници „Екологије и безбједности“, Републичке управе цивилне заштите, добровољних ватрогасних друштава те полиције.

„По наредби градоначелника Требиња Мирка Ћурића сви расположиви људски и материјални ресурси стављени су на располагање овој потрази“, навео је Бекан.

Он је казао да ће се претраживати подручје од Ластве до Нецвијећа, те подручје око Страча и Голог брда.

„Осим служби заштите и спасавања у потрагу су, између осталих, укључени и чланови Планинарског друштва ‘Вучји зуб’, ловачког удружења ‘Леотар’ те бројни грађани“, навео је Бекан.

Подсјећамо, Милош Спаић је посљедњи пут виђен у недјељу ујутро и од тада му се губи сваки траг. Случај је полицији пријављен у четвртак око 15.00 часова.

Породица Спаић је замолила све грађане који имају било какву информацију о Милошу да то пријаве најближој полицијској станици на број 122, односно да контактирају породицу на један од бројева телефона: +38765/926-142 или +38766/995-284.

Младић је висок око од 175 до 180 цм, тежине око 75 кг, средње грађе, кратке црне косе и смеђих очију. На лијевој руци са унутрашње стране подлактице има тетоважу у облику ромба са натписом „еаrth, air, fire, water“, а од личних знакова има младеж на десном образу.

Нестали младић воли природу и често је ишао да кампује, али би се, казала је породица, увијек претходно јавио. То овога пута није био случај.

Са Милошем је нестао и пас, жути мјешанац који се одазива на име Дони, а са собом је понио и наранџасти шатор.

Trebinjelive.info


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО