Додик најгледанију телевизију у Републици Српској назвао АНТИСРПСКОМ и ИЗДАЈНИЧКОМ

Додик БН телевизију назвао издајничком и антисрпском. Позвао и на “акцију” против ТВ БН?!

Како ће изгледати свесрпско јединство предвођено Милорадом Додиком, имали смо синоћ прилику видјети на програму Алтернативне телевизије, гдје је Додик без имало устручавања окарактерисао БН телевизију, убједљиво најгледанију телевизију у Српској, као “антисрпску и издајничку”.

“…Без обзира шта тај лажљиви БН говорио. То је антисрпска телевизија. Срби ће једног дана вјероватно морати да подузму неке акције против њих. То је напросто невјероватно да постоји једна таква морбидна структура која не препознаје тренутак када се бране тековине оних који су погинули за ово, они се стављају на страну муслимана. БН телевизија на страни муслимана, тотално против Срба. Она само покушава да користи опозицију да би створила привид неке демократичности, а то наравно није тачно. Поледајте само како се они односе са вијестима из Сарајева, како то они приказују а како, на примјер, приказују вијести из Бањалуке. Ми смо овдје малоумни, а они су тамо мајстори које треба поштовати, то је БН телевизија, једна лажљива, једна антисрпска, издајничка телевизија, која наравно има право да то ради, ја немам ништа против…” рекао је, између осталог, Додик у свом скандалозном наступу, али, будимо искрени, показивању свог правог лица.

Поставља се питање, шта значи та Додикова реченица: “Срби ће једног дана вјероватно морати да подузму неке акције против њих“?

Против новинара БН телевизије, на жалост, више пута су предузимане “неке акције”, а на Владимира Ковачевића је покушан и атентат.

Владо Тришић, власник и директор БН телевизије, за портал ГЕРИЛА је кратко изјавио да “не би да коментарише људе којима су “уста и гузица” исто, а то је Миорад Додик”.

Реаговао је и Небојша Вукановић, народни одборник, на свом блогу гдје је рекао да је згрожен Додиковим наступом.

“Поготово сада у тренутку, наводног, свесрпског јединства и наступања кризе која је наступила у договору Бакира, Инцка и Додика. Он је синоћ на својој телевизији коју контролише компанија Проинтер односно Инфинити група, у којој је савјетник његов син Игор, изјавио скандалозне наводе о БН телевизији. Какав језик мржње и отворене пријетње да ће се народ обрачунати са БН телевизијом. Такве пријетње упућене јавно у овом тренутку док позива на, тобоже, свесрпско јединство, показује право лице бескрупулозног макијавелисте који би да угуши и уништи све у овој држави што он не контролише”, рекао је, између осталог, Вукановић.

Извор: ГЕРИЛА.инфо


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО