Универзитетски клинички центар РС добио – ОРКЕСТАР!

На концерту који је синоћ одржан поводом Дана Општине Челинац и крсне славе учествовали су Мирослав Илић, Ивана Селаков, Рада Манојловић, Милица Павловић, Мишо Давидовић, Ранко Гавриловић Циго и – оркестар Универзитетског клиничког центра Републике Српске!

Фронтмен Универзитетског клиничког центра Републике Српске је, како се чини, Жељко Дерајић који има „двије главе“ – једна ради за УКЦ РС и „комуницира“ са медијима, а друга пјева, најчешће у дуету са Александром Ацом Вујмиловићем.

„То је незванични оркестар УКЦ-а. Немамо оркестар као правно лице. Не знамо хоће ли то ићи даље“, рекао је кратко Дерајић за наш портал.

Дерајић и Вујмиловић су прошле године промовисали први музички албум пјесама из Крајине и Жупе „Остати или отићи“. Дерајић и Вујмиловић су снимили 15 пјесама о Жупи и Крајини, а међу њиховим скоријим хитовима је и „Ево директора“. Па каже: „Као кум кума, к’о анђео бога, ја поштујем и цијеним директора свога…“

Универзитетски клинички центар РС нема, како Дерајић каже, званично свој оркестар, али има велики музички потенцијал. На забави која је прошле године уприличена поводом дана жена свирали су и пјевали, како стоји на сајту УКЦ РС, Дијана Костић (Клиника за плућне болести), Жељко Палачковић (Техничка служба), Никола Дамјановић (служба обезбјеђења), Милан Мајсторовић (Одјељење за управљање медицинским технологијама), Игор Дугоњић (Одјељење за управљање медицинским технологијама.), Владимир Мијатовић (правна служба), Мирослав Дубравац (Служба услужних дјелатности), Илија Барош (Завод за патологију), Урош Ритан (Клиника за ортопедију и трауматологију), Павле Арамбашић (Клиника за унутрашње болести).

Г. Дакић/mojabanjaluka.info


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО