ВУЈОВИЋ: Народ ме није изабрао да бих подржавао криминал, малверзације и личне интересе појединаца!

Нећу подлећи притисцима и уцјенама! Народ ме није изабрао да бих подржавао криминал, малверзације и личне интересе појединаца! – истакао је Веселин Вујовић након Шесте сједнице Скупштине општине Билећа која је прекинута данас одмах након тачке дневног која се односила на разрјешење старих и  именовање нових чланова Општинске изборне комисије.

„Приједлог за избор нових чланова ОИК-а није усвојен, па се из тога да закључити да поједини чланови скупштинске већине и даље дају подршку члановима ОИК-а из претходног сазива односно члановима СНСД-а, а против кога су се исти грчевито „борили“ претходних година“ – казао је Вујовић.

Веселин Вујовић, начелник општине Билећа, који је освојио рекордан број гласова на претходним изборима изјавио је да има много нелогичности у раду ове скупштинске већине.

„Што се мене лично тиче не желим никакве преговоре ни договоре са манипулаторима. Народ ме није изабрао да бих подржавао криминал, личне интересе и све оно што би било на штету грађана Билеће.  Нећу подлећи притисцима и уцјенама и никада нећу подржати оно што није људско и поштено. Нека сви раде онако како им савјест налаже. Ни по цијену много светијег и битнијег од скупштинске већине нећу продати свој образ.“ – закључио је Вујовић


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО