Херцеговци масовно укидају ГПС из аутомобила и са телефона

Опште је познато да су Херцеговци људи који поштују традиционалне вриједности да поштују патријархат и да сматрају како задња мора бити мушкарчева. Томе у прилог говори и чињеница да Херцеговци све више избацују ГПС из аутомобила, али и са својих мобилних телефона. Разлог томе је више него једноставан, а открио га је социолог Драго Логика.

-Неко вријеме смо истраживали зашто је баш Херцеговина подручје на коме је најнижа стопа употребе ГПС-а како у аутомобилима тако и на мобилним телефонима. Херцеговина је по томе постала позната чак и у свијету, а контактирале су нас неке свјетске компаније да виде шта је то што могу промијенити, рекао је логика.

На наше питање да нам коначно открије зашто Херцеговци не користе ГПС он је рекао да то није зато што су паметни и зато што се сјајно сналазе у простору већ да је то зато што једноставно не могу поднијети да им жена говори шта да раде и гдје да иду јер то у њима буди инат да ураде управо супротно па често лутају.

Он нам је открио и да ће се за подручје Херцеговине производити посебни ГПС системи са мушким гласом, херцеговачког акцента.

ТЕКСТ ЈЕ САТИРИЧНОГ КАРАКТЕРА

50nijansipive.com


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО