Плажа у Херцег Новом на којој је забрањен улазак ДЈЕЦИ!

Лежаљку на плажи у Херцем Новом наплаћују 10 евра, а њихов одговор ће наљутити многе

Сви који су икада посјетили Боку Которску знају да је већина плажа овдје релативно слична, посебно у градској зони. Бетонске су и камените, имају свој шмек, а све је мање оних дивљих и неуређених и на истим је редовно гужва и борба за пешкир.

Наводи у својој исповијести ауторка текста магазина Жена Блиц.

– Но, ја волим шмек овог дјела Јадрана и увијек му се радо враћам, а колима или бродићем често обилазим неке ушушкане, предивне плаже које нису тако лако доступне. Наравно, понекад радо одем и на градске плаже па се и ту добро проведем, те сам се прије неколико дана запутила управо ка једној од њих у Херцег Новом, пише ауторка.


Све плаже поред самог шеталишта су идентичне, а видјела сам да се и цијене за лежаљку не разликују пуно – свуда су 3 до 4 евра. Сасвим пристојно, бар ако мене питате, иако ће сви да у глас да гракну КАКО СЕ У ГРЧКОЈ ЛЕЖАЉКА НИ НЕ ПЛАЋА КАД НАРУЧИШ КАФУ, што је истина само ако љетујете на Халкидикију.

Но, некако се десило да сам у мору истих плажа набасала баш на ону гдје је лежаљка читавих 10 евра. Само секунду након питања која је цијене лежаљке, добила сам и објашњење зашто је то тако.

– Јел имате децу? Ако имате – овдје за њих није дозвољено – рекао ми је један од запослених.

– Немам – одговорила сам збуњено, а он се надовезао: Овђе их неће ни бити, никог нема да вам скаче над главом и прави буку.

Искрено, 10 евра ми је дјеловало прилично пуно за плажу која не нуди ништа посебно другачије у односу на остале, посебно ако узмемо у обзир да је лежаљка на плажи удаљеној 2 метра била дупло јефтинија.

С друге стране већ сам била ту гдје јесам, а и сјетила сам се ужасне гужве и буке претходних година, па сам ријешила да себи приуштим тај “луксуз”. И нисам погријешила!

Звучи окрутно и знам да ће ме све премајке икада разапети на крст, али провела сам дан у рају. Нико се није драо, трчао око моје лежаљке, цикао, плакао, бјесумочно скакао у воду, прскао ме до бесвијести, узнемиравао, скакао око мене и још безброј узнемиравајућих активности које ремете мир и релаксацију!

Ставова је пуно и све их поштујем, али вјерујем да је увијек добро имати избор , па тако и плажу где је дјеци забрањен приступ! – наводи се у исповијести.

Извор: Српска инфо


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО