За лијечење наше Ице Лавице потребно око 100.000 КМ

За даље лијечење наше Ице Лавице потребно је скупити око 100.000 КМ.

Секретар Општинске организације Црвеног крста Источна Илиџа Ранко Скакавац истакао је да se акција прикупљања средстава за Иванино лијечење наставља.

Он је позвао све људе добре воље да се прикључе акцији како би се прикупила новчана средства за Ицино даље лијечење.

–  Црвени крст Источна Илиџа са организационим одбором и волонтерима убациће „у пету“, позвонићемо на свака врата и звона, ићи ћемо од предсједника државе до најмање институције, како би се у најкражем року скупила новчана средстава и спасио живот малене Иване – истакао је Скакавац.

С обзиром на то да општинска организација има право једном годишње да укључи хуманитарни број, то неће бити могуће, али према Скакавчевим ријечима, постоји могућност да то уради неко другу удружење.

Ивана Бјелоглић, храбра лавица из Источног Сарајева, већ двије и по године води тешку битку за живот, након што јој је дијагностификован тумор бубрега, који се након многих терапија ипак наставио ширити.

Ивани је 2018. године дијагностикован тумор на бубрегу. Храбро је прошла терапије у Универзитетском клиничком центру (УКЦ) Републике Српске, те операцију у Београду, али се болест, нажалост, крајем 2019. године проширила на плућа и јетру.

У децембру исте године Ивана са породицом одлази на лијечење у Париз, на једну од најбољих клиника за дјечију онкологији.

Ивана и њени родитељи су се након тешке борбе која је трајала годину дана, 17. октобра 2020. године вратили својој кући у Источно Сарајево, срећни и узбуђени, јер је Ица била потпуно излијечена.

Међутим, недуго након тога на једном од контролних прегледа утвђено је да се болест вратила и да је захватила лијево плућно крило. У априлу 2021. године Ица одлази у Турску на операцију, а овој храброј дјевојчици тамо одстрањују лијево плућно крило.

И након тога, здравствено стање Ице Лавице било је врло тешко.

У јуну ове године нашој Ици Лавица болест је метастазирала и на дијафрагму, а хитном операцијом одстрањена јој је дијафрагма и уграђен вјештачки орган.

Нашој Ици Лавици, нашој дјевојчици чијим венама струји крв античких јунака и која нас изнова и изнова учи о невјероватној борби за живот, потребна је помоћ свих нас! 

Будимо свим срцем у њу и помолимо се за њено оздрављење јер је Ица научила jedino да побјеђује!

Уплате на рачун за помоћ Ивани Бјелогрлић можете извршити на трансакцијски рачун: 1541029988405703, број рачуна: 884057-21-235830, рачун отворен у Интеса Санпаоло банци БиХ.

Уплате из иностранства:

IBAN: BA391541029988405703

SWIFT: UPBKBA22

PAYPAL: jelenkobjelogrlic@hotmail.com

Катера


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО