Туча у хотелу Мажестик: Мандић, Кнежевић, Мандићев син и бизнисмен Дејан Секулић учествовали у инциденту…

(Бета) – Црногорски бизнисмен Дејан Секулић изјавио је да му је сломљен нос у тешком инциденту у београдском хотелу “Мажестик” у ком су учествовали и лидери црногорског Демократског фронта Милан Кнежевић и Андрија Мандић.

Кнежевић и Мандић нису се овим поводом још изјашњавали.

Секулић је оптужио Мандићевог сина Илију да га је ударио шаком и додао да је свему претходила жустра полемика са Кнежевићем у току које су у једном тренутку након физичког контакта завршили на поду београдског хотела “Мажестик”.

У црногорски парламент, на разговоре представника парламентарне већине, Милан Кнежевић је јуче дошао са руком у гипсу, тврдећи да му је тако имобилисано раме које је искочило.

Није желео да новинарима детаљније описује како је настала повреда, само је констатовао да је повређен након што је “са Владимиром Путином играо хокеј”.

Секулић је за црногорске “Вијести” рекао да Андрија Мандић и Кнежевић нису спречили напад на њега, а да је двадесетдвогодишњака од њега склонио некадашњи министар унутрашњих послова Црне Горе Андрија Јовићевић.

Секулић је хапшен 2019. године у истрази пословања банкара са потернице Душка Кнежевића, са којим је био у кумовским односима.

У притвору је провео пуних пет месеци јер га је СДТ теретило за злоупотребу положаја приликом располагања новца од кредита добијеног у Атлас банци.

Као деветнаестогодишњак Илија Мандић, син Андрије Мандића, је постао познат јавности када је, пре пет година, оптужен да је шипком напао малолетног Ј.Ј. у Подгорици.

Извор: Бета


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО