Поред одборника, послушност Бањцу отказали и посланици

Бивши посланик ДНС-а Дарко Бањац данас је остао без подршке одборника, који су са СНСД-ом чинили већину у Козарској Дубици, али и без двојице посланика у Народној скупштини Жељка Бабића и Драгана Галића. Разлог исти, обећање није испунио.
Како сазнаје БН, Бабић и Галић, који су мандате добили на листи СДС и ПДП, прикључили су се странци коју је недавно формирао Дарко Бањац уз помоћ лидера СНСД-а Милорада Додика.

Бањац је требало да у нову партију привуче чланове бивше странке ДНС-а, након што су напустили власт и отишли у опозицију.

Тако му је пошло за руком да у Козарској Дубици привуче неколико одборника, који су му данас отказали послушност, а идентично је и са Бабићем и Галићем

Разлог отказивања послушности је што није испунио обећања на која се обавезао када је у нову странку привлачио одборнике и посланике других странака.

Како незванично сазнајемо, Драгану Галићу, бившем посланику ПДП-а је обећано мјесто у Фабрици глинице у Зворнику у управним структурама те фирме ако пређе у Бањчеву странку у настанку. Бабићу, је како је тврдио, обећано мјесто у Путевима РС ако напусти СДС.

Хоће ли му у помоћ притећи „шеф“, како зове и на кога се често позива, Милорад Додик остаје да се види.

(БН)


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО