Бомба у Партизану – враћа се Жељко Обрадовић! Договорено – „Жоц“ води црно-бијеле до 2024?!

Ускоро и званично: Жељко Обрадовић поново на клупи Партизана?!

По свему судећи, ускоро би могла да ођекне детонација из Хумске улице! Жељко Обрадовић се вратио у Партизан, објавио је Курир.

Према писању тог листа, најтрофејнији европски тренер договорио је трогодишњи уговор са црно-бијелима. „Постигао је договор са свим битним странама у цијелој причи“, објављено је данас.

Објашњено је и да Обрадовићев долазак потврђује да ће Партизан моћи да направи буџет и тим који би „напао“ титуле на свим фронтовима, а самим тим и пласман у Евролигу, до које ће моћи кроз АБА лигу и Еврокуп.

Предсједник црно-бијелих Остоја Мијаиловић рекао је у суботу да је у контакту са Обрадовићем и да причају о свему, а самим тим и о повратку легендарног стручњака на клупу црно-бијелих

Легендарни „Жоц“ (61) није радио ове сезоне након што је у прољеће 2020. напустио Фенербахче. Претходних неђеља је најавио да ће радити сљедеће сезоне и лично је оставио простор да то буде у Партизану.

„Зар лудост некад није добра?“, запитао је тада Обрадовић и распалио машту навијача, који ће по свему судећи сљедеће сезоне еуфорично дочекати тренера који је водио црно-бијеле до највећег успејха у историји српске клупске кошарке – освајања титуле првака Европе 1992. године.

Након тога постајао првак Европе још рекордних осам пута, а на врх Старог континента водио је Хувентуд, Реал Мадрид и Фенербахче по једном, а Панатинаикос чак пет пута.

Ако ова вијест буде озваничена, Обрадовић ће одмах подићи Партизанове амбиције на највиши ниво послије једне од најлошијих сезона црно-бијелих, у којој нису стигли ни до АБА плеј-офа, ни до једног домаћег финала.

Са „Жоцом“ на клупи и са сигурно јачим тимом, Партизан ће стремити много већим – највећим циљевима.

Mondo/Kurir


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО