Кривична пријава против Чедомира Јовановића

Треће основно тужилаштво у Београду наложило је полицији да против лидера ЛДП Чедомира Јовановића поднесе кривичну пријаву због инцидента који се догодио пре две недеље испред једног локала брзе хране у Булевару Зорана Ђинђића на Новом Београду. Јовановић је тада разбио излог на локалу и напао полицију која је дошла да интервенише, а за све је, крајење неуспешно, покушао да оптужи припаднике навијачке групе “Хијене”.

Против Јовановића биће поднета пријава за дело насилничко понашање и уништење туђе ствари, као и ометање службеног лица у вршењу дужности.

Јовановић је подсетимо пре две недеље разбио је излог ресторана брзе хране на Новом Београду, а у изјавама за медије говорио је да су га напали навијачи Црвене звезде у близини његовог стана.

Са друге стране, према речима очевидаца, Јовановић је био у видно алкохолном стању, малтретирао је раднике локала, а затим и разбио излог. Према сазнањима нашег портала, имао је 1,52 промила алкохола у крви, и био је негативан на дрога тесту.

Све време је оптуживао припаднмике навијачке групе да су га напали, што је наставио да практикује и у гостовањима на разним телевизијама.

Јовановић је након свега тога поднео пријаву против директора полиције Владимира Ребиа тврдећи да је он злоуботребио службени положај свесно и са намером не вршећи своју дужност. Лидер ЛДП-а констатује да је Ребић тиме угрозио живот његове деце и његове породице.

Јовановић подсећа да је 13. маја 2021. године Јединица за обезбеђење личности укинула обезбеђење његовој деци, повукла и његово обезбеђење, упркос чињеници да је био штићена личност последњих 20 година.

Извор: Нова.рс


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО