Требиње: Испитати да ли паљење аута има политичку позадину?

Поновни случајеви паљевине аутомобила у Требињу никога не остављају равнодушним јер се тиме о Требињу стиче утисак несигурног града што је за једно туристичко мјесто у коме живе добронамјерни људи веома лоше – истакао је Слободан Пртило, шеф Клуба одборника СДС на прес конференцији која је данас одржана у Требињу.
Остаје слика да институције државе полиција, тужилаштво и суд не раде ништа по овом питању и све се завршава на изјавама да је истрага у току и да су починиоци и мотиви непознати. Овај случај паљевине као и све остале случајеве треба расвијетлити али и открити да ли овај случај има политичку позадину?“ – казао је Пртило коментаришући паљевину аутомобила Сање Паријез, кандидаткиње на листи СДС-а на изборима 2018. године.

Пртило је затражио од Савјета за безбједност градоначелника и од свих других надлежних институција да своје активности појачају како би се дјело расвијетлило а починиоци привели правди.

„Припадници породица Деретић су чланови једне опозиционе партије у Требињу и то може бити један од мотива паљевине аутомобила. Ово истичем не желећи да будем судија прије судије. Суђења овдје очигледно неће ни бити јер су у Требињу све чешће паљевине аутомобила, у овој години до сада пет, а да до сад нити једно није разријешено“ – казао је Ђорђе Вучинић, одборник Листе за правду и ред говорећи о случају паљевине.

Вучинић истиче да ову власт у Требињу не интересују ни борце нити нико ко није њихов те да ће тако вјероватно бити и са овим случајем и са овом паљевином.

(БН)


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Након избора у Херцег Новом: Власт се може формирати без ДПС-а и ДФ-аСкинули српску тробојку и подигли заставу АлбанијеКОМЕМОРАЦИЈА У ДОЊОЈ ГРАДИНИ: Обиљежавање Дана сјећања на жртве усташког злочина у ЈасеновцуЦрногорски ватерполиста демантује: Крштен сам у цркви Светог Николе, родбински сам везан за оца Немању Кривокапића…Котор: Ватерполиста уринирао на цркву, вријеђао свештеникову супругуДанијел Михић: Ако се на ове људе оглушимо, Страшни суд ће за нас бити формалност.Новинарка Јелена Денда Борјан: “Они чији рад критикујете познају вас и вашу породицу и не презају од тога да покушају да вас застраше или уцијене”„Магла у мозгу“: Србин, а светски стручњак, открива мало познату последицу ковида /ВИДЕО/Медојевић оптужио О. Гојка Перовића да „злоупотребљава Цркву и увлачи је у прљаве игре страних центара моћи“Демократски Фронт: „Сигурни смо да нам се Јоаникије у себи искрено диви“