Тринестогодишњи Игор Спаић изТребиња вратио новчаник пун пара

Тринаестогодишњи Игор Спаић из Требиња прије неколико дана нашао је новчаник са већом сумом новца и вратио га власници.

Догађај је још хуманији јер је власница била трудница, која се исто вече породила.

– Био сам са татом у куповини. Када смо завршили, поред врата од нашег аута видио сам новчаник. Тати сам рекао да сам нашао новчаник. Отворили смо га и нашли личну карту. Жена која је изгубила новчаник је била родица од мог друга. Назвали смо њега да јој јави и да се договоримо гдје ћемо се наћи – прича Игор.

Овај скромни дјечак додаје да у ниједном моменту није размишљао да узме новац, иако га је било доста, јер зна да не може бити срећан од туђег.

– Било ми је тешко што сам морао узети и оно што ме жена частила, али она је била толико навалила да нисам имао начина да одбијем. Још сам срећнији што сам нашао новчаник труднице која је убрзо на свијет донијела бебу – каже Игор, који је и успјешан млади фудбалер.

Игор и његов пријатељ, рођак од жене која је прије неколико дана изгубила новчаник, раније су, такође, нашли новчаник са новцем и вратили га власнику.

Извор: Радио Требиње


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Након избора у Херцег Новом: Власт се може формирати без ДПС-а и ДФ-аСкинули српску тробојку и подигли заставу АлбанијеКОМЕМОРАЦИЈА У ДОЊОЈ ГРАДИНИ: Обиљежавање Дана сјећања на жртве усташког злочина у ЈасеновцуЦрногорски ватерполиста демантује: Крштен сам у цркви Светог Николе, родбински сам везан за оца Немању Кривокапића…Котор: Ватерполиста уринирао на цркву, вријеђао свештеникову супругуДанијел Михић: Ако се на ове људе оглушимо, Страшни суд ће за нас бити формалност.Новинарка Јелена Денда Борјан: “Они чији рад критикујете познају вас и вашу породицу и не презају од тога да покушају да вас застраше или уцијене”„Магла у мозгу“: Србин, а светски стручњак, открива мало познату последицу ковида /ВИДЕО/Медојевић оптужио О. Гојка Перовића да „злоупотребљава Цркву и увлачи је у прљаве игре страних центара моћи“Демократски Фронт: „Сигурни смо да нам се Јоаникије у себи искрено диви“