“Подесићемо прозоре на кип” Након трећег самоубиства пацијента, реагују из УКЦ РС


Након трећег самоубиства пацијента за мјесец и по дана, скоком са прозора УКЦ РС, из ове здравствене установе, поручују да ће подесити механизам за отварање прозора.

“Подесићемо прозоре на кип” Након трећег самоубиства пацијента, реагују из УКЦ
Из Универзитетског клиничког центара Републике Српске одговарају да се, у сврху спречавања нежељених догађаја ове врсте, приступило подешавању механизама за отварање прозора како би се могли отварати искључиво на кип.

Пацијент који се јуче убио скочивши са прозора болесничке собе, био је хоспитализован од другог маја у Клиници за торакалну хирургију у Централном медицинском блоку УКЦ РС.

Српскаинфо


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Након избора у Херцег Новом: Власт се може формирати без ДПС-а и ДФ-аСкинули српску тробојку и подигли заставу АлбанијеКОМЕМОРАЦИЈА У ДОЊОЈ ГРАДИНИ: Обиљежавање Дана сјећања на жртве усташког злочина у ЈасеновцуЦрногорски ватерполиста демантује: Крштен сам у цркви Светог Николе, родбински сам везан за оца Немању Кривокапића…Котор: Ватерполиста уринирао на цркву, вријеђао свештеникову супругуДанијел Михић: Ако се на ове људе оглушимо, Страшни суд ће за нас бити формалност.Новинарка Јелена Денда Борјан: “Они чији рад критикујете познају вас и вашу породицу и не презају од тога да покушају да вас застраше или уцијене”„Магла у мозгу“: Србин, а светски стручњак, открива мало познату последицу ковида /ВИДЕО/Медојевић оптужио О. Гојка Перовића да „злоупотребљава Цркву и увлачи је у прљаве игре страних центара моћи“Демократски Фронт: „Сигурни смо да нам се Јоаникије у себи искрено диви“