Котор: Ватерполиста уринирао на цркву, вријеђао свештеникову супругу

Сраман инцидент догодио се у Котору, када су најмање четири особе у ноћи између 2. и 3. мај, а вријеђале су супругу которског свештеника Немање Кривокапића, након што их је упозорила на недолично понашање.

Како преносе Вијести, изгредник је био одборник Демократске партије социјалиста и ватерполсита Приморца, Данило Аџић.

Један саговорник подгоричког листа тврди да су у његовом друштву били бивши фудбалер Бокеља Милош Банићевић и каратиста Данијел Кривокапић.

Наводно, ти Которани су уринирали на улазним вратима цркве Светог Николе у Старом граду, а када их је супруга которског пароха, са прозора оближњег парохијског дома, критиковала због тога, почели су да је вређају чак и на националној основи.

Из полиције саопштено је да је патрола на лице мјеста упућена одмах након пријаве.

– Одмах је на лице мјеста упућена патрола која је у близини… Испред кафе бара “Карампана” примијетили су неколико лица, да би се та група удаљила трчећим кораком када су опазили полицајце… Након обављеног разговора са И. К. и предоченог снимка са лица мјеста, оперативним радом дошло се до податка да су на тргу била присутна четири лица. Три лица су обезбијеђена и од њих су прикупљена обавјештења – наводи се из Управе полиције.

Извор Вијести тврди да су Аџић, Банићевић и Кривокапић ноћ провели у притворским просторијама.

Аџић иначе на Инстаграму поносно истиче да студира у Београду и игра за Приморац, био је играч Црвене звезде и Партизана прије повратка у Црну Гору.

Вијести.ме


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Након избора у Херцег Новом: Власт се може формирати без ДПС-а и ДФ-аСкинули српску тробојку и подигли заставу АлбанијеКОМЕМОРАЦИЈА У ДОЊОЈ ГРАДИНИ: Обиљежавање Дана сјећања на жртве усташког злочина у ЈасеновцуЦрногорски ватерполиста демантује: Крштен сам у цркви Светог Николе, родбински сам везан за оца Немању Кривокапића…Котор: Ватерполиста уринирао на цркву, вријеђао свештеникову супругуДанијел Михић: Ако се на ове људе оглушимо, Страшни суд ће за нас бити формалност.Новинарка Јелена Денда Борјан: “Они чији рад критикујете познају вас и вашу породицу и не презају од тога да покушају да вас застраше или уцијене”„Магла у мозгу“: Србин, а светски стручњак, открива мало познату последицу ковида /ВИДЕО/Медојевић оптужио О. Гојка Перовића да „злоупотребљава Цркву и увлачи је у прљаве игре страних центара моћи“Демократски Фронт: „Сигурни смо да нам се Јоаникије у себи искрено диви“