Црногорски ватерполиста демантује: Крштен сам у цркви Светог Николе, родбински сам везан за оца Немању Кривокапића…


Ватерполиста Приморца је казао и да као спортиста не смије бити националиста, како је студирао у Београду, и како је играо за Црвену звезду и Партизан

Данило Аџић, одборник ДПС Котор и ватерполиста Приморца демантовао је наовде да је „учествовао у бешчасним радњама испред цркве Светог Николе у Котору“.

„Одрастао сам у Котору и подизан уз све узансе и културу по којој је овај град препознат. Крштен сам у цркви Светог Николе, родбински сам везан за породицу оца Немање Кривокапића и никад, ни у најлуђим сновима нијесам могао да замислим сценарио у ком сам оптужен за гнусни чин који ми се ставља на терет“, наводи се у реакцији одборника ДПС-а.

Он је казао да проживљава велике непријатности због цијеле ситуације.

„Јасно ми је да је све сплет околности, а медијски линч који трпим ових дана, у потпуности обесмишљава сваки деманти. Неоправдано проживљавам велике непријатности, а оптужбе које ми се стављају на терет погађају ме као човјека, као спортисту и као Которанина“, казао је Аџић.

Ватерполиста Приморца је казао и да као спортиста не смије бити националиста, како је студирао у Београду, и како је играо за Црвену звезду и Партизан.

„Ја сам спортиста, а спортиста не смије бити националиста. Студент сам Правног факултета у Београду. Играо сам за ВК Црвена Звезда и ВК Партизан. Све моје колеге, са студија или из спортских клубова, увјерен сам да ће потврдити да ме не могу замислити у улози у коју ме медији насилно гурају протеклих дана. Једино што ме охрабрује у свему овоме је чињеница да нико ко ме је икада упознао, не може да замисли да су ови наводи истина. Мој доживљај града из кога сам поникао и у ком желим да останем, коси се са сваком врстом дискриминације или увреде на било којој основи. Мој одгој, одрастање, перцепција суживота на нашим просторима, не дају простора за увреде и нападе, а посебно не бих коментарисао непримјерене радње којим се омаловажава један вриједан сакрални објекат мог Котора“, казао је Аџић.

Он је казао да се и након медијских навода састао са парохом которским, и да су разјаснили сплет несретих околности,

„Након медијских навода састао сам се са оцем Немањом, према којем имам искрено поштовање, и у пријатељском разговору смо разјаснили сплет несретних околности које су довеле до ове конструисане приче. Још једном желим да поновим да наслови и текстови у којима се спомињем ових дана, не одговарају истини и представљају безочну манипулацију јавним мњењем. Неђела која ми се спочитавају не бих никада себи допустио, из поштовања према сопственом дигнитету, својој породици, спорту којим се бавим, цркви у којој сам крштен, према мом Котору и локалном парламенту чији сам члан“, казао је Аџић.

Вијести


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО