Илија Мастиловић: „Не можете понижавати и проглашавати за непожељне оне који су крварили за наше Требиње, господине Градоначелниче.“

Илија Мастиловић, одборник СДС-а у Скупштини Града Требиња осудио је непримјерено понашање градоначелника Требиња и његову изјаву да је прусуство представника ГБО Требиње непожељно у просторијама Градске управе.


„Недопустиво је да градоначелник Требиња челне људе Градске борачке организације Требиња, који су били у делегацији са предсједником БОРС-а генералом Миломиром Савчићем прогласи непожељним на састанку у градској управи. Да прогласи непожење оне који су стварали Републику Српску, оне који су оружјем одбранили и Требиње и ову зграду у којој се налази г-дин Градоначеленик. 
Очигледно да су се они у својој дрскости и безобразлуку погубили, прешли су границу после које нема повратка и то ће им се у политичком смислу одбити од главу.

Не можете проглашавати за непожељне оне који су крварили за наше Требиње, господине Градоначелниче.“ – поручио је Мастиловић


Одборник СДС-а у градској скупштини Илија Мастиловић додао је и да је невиђена срамота и понижење бораца давање једнократне новчане помоћи од 100 КМ од стране Владе Републике Српске, а још срамнији су услови под којима могу да остваре своја права.

Херцеговац.нет


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО