„Студио 54“  Требиње

Угоститељски објекат специфичног назива налази се на одличној локацији у требињском насељу „52“, на адреси Републике Српске 1., познато по успјешној дугогодишњој традицији пословања, цијелих 16 година. Идеја за сам назив потиче од култног истоименог филма о „Студију 54“, свјетски познатој дискотеци у Њујорку. Немогуће је остати равнодушан, већ на први поглед на ово модерно мјесто са фантастичном енергијом, урбаном музиком и услугом на високом нивоу, спремно је да испуни афинитете сваког појединца. Поред респектабилног избора свих алкохолних и безалкохолних пића, посебан акценат је на одличној кафи, која је већ симбол, традиција и култ за прави ужитак као и на најбољем сладоледу у граду!

Освјежите се уз Студио софт сладоледе од чоколаде, ванилије, карамеле, вишње…Љубазно особље ће вас професионално услужити вашим омиљеним напитком унутар објекта, или пак припадајућој башти испред. Атмосфера је пријатна, домаћинска и опуштајућа за све добне узрасте и генерације, а цијене приступачне.

Безбрижно можете доћи и у соло варијанти, попити своје омиљено пиће, као и у друштву драгих и познатих људи, а уз наш труд, боравак код нас постаће дио ваше омиљене свакодневнице. Угођај је непромјенљив и и вуче вас да се опет вратите код нас. Од услуга смо уврстили и највећи избор рентирања на сат и више најквалитетнијих електрицних тротинета по повољним цијенама такође. Једном када дођете, постат ћете наш стални, радо виђен гост. Увијек сте добродошли!

Ваш „Студио 54“

balkanskiputevi.com


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО