Драган Бјелогрлић: “Сачували су ме моји херцеговачки корени и та нека конзервативност”

Иако је кроз своју каријеру доживео многе изазове, Бјела тврди да је управо породица успела да га сачува од странпутице.

– Мене су можда сачували моји херцеговачки корени и та нека конзервативност. Млад сам остао без оца, имао сам 18 година и мајка је била уз мене и старији брат. Он је донекле преузео улогу оца и ми смо остали до дан данас нераздвојини, стварамо заједно и то је вероватно разлог зашто нисам изгубио себе – каже Бјела који по истом принципу данас васпитава своју децу:

– Верујем да све полази од куће. Имам двоје деце који су сада млади људи, нису више деца, имају 23 и 19 година. Могу да кажем да је моја супруга пре свега установила то правило да све у животу потиче од куће и увек имам емпатију према деци која су без родитеља, која нису имала ту срећу да одрастају у складним породицама и њима је увек било теже. Све у животу што радите се враћа на оно што сте понели из свог породичног дома. То зна да звучи демагошки, али ја у то верујем и на личном примеру сам то и искусио. Кад год ми је било тешко или сам се налазио у ситуацијама којим путем да кренем, присећао сам се онога што сам научио у својој породици или питао за савет своје најближе.

Иначе, Драган и његова супруга Маја, која се након удаје одрекла манекенске каријере, осим Алексеја имају и 24-годишњу ћерку Мију.

Жена Блиц


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО