Био је у браку са Ољом Бећковић и отац је КОНТРОВЕРЗНОГ ЈУТЈУБЕРА

Са њим је Оља Бећковић била у браку: Он је отац КОНТРОВЕРЗНОГ ЈУТЈУБЕРА и сви се изненаде када чују ко је у питању


О каријери чувене водитељке Оље Бећковић зна се много, док ће вас један детаљ из њеног приватног живота изненадити.

Чувена водитељка Оља Бећковић

Зна се тако да је водитељка емисије „Утисак недеље“ Оља Бећковић завршила студије глуме на Факултету драмских уметности у Београду, али је мање познато да је током студија склопила брак са Ненадом Илићем.

„То је била младалачка љубав која је брзо крунисана браком. Све то је некако у њиховом случају ишло исхитрено, па је самим тим и развод брзо дошао. Колико ја знам, они су се упознали на факултету, Ненад је био Ољин професор, иако је само неколико година старији од ње. Бећковићкини родитељи Матија и Вера нису били одушевљени тиме што хоће да се уда тако млада, али се нису ни противили њеној одлуци. Били су вероватно и уверени да ће брзо да се покаје и да ће се овај млади пар растати“, испричао је извор који је открио да је развод протекао миран.

Ненад Илић је осамдесетих година био асистент на ФДУ, а генерација глумаца којој је припадала Оља била је једна од првих којој је предавао. Занимљиво је да је Илић отац познатог и контроверзног Јутјубера Богдана Илића Бака Прасета.

„Често су имали сукобе мишљења, па су одлучили да се споразумно разведу. Свако је отишао на своју страну. Оља се посветила прво глуми, а потом водитељском послу, док је Ненад касније отишао на студије теологије, а у међувремену се поново оженио и тај брак, у коме је рођен и Бака Прасе, односно Богдан, траје и данас“, открио је извор, пише „Курир“.


Илић је једном приликом коментарисао своје бракове, рекавши:

„Ја имам само један, и то црквени брак са мојом супругом“.

На питање да ли је био у грађанском браку са Бећковићевом, одговорио је: „Све пре овог мог брака црквеног је праисторија. Све је праисторија, ја живим садашњост“.

Оља Бећковић се није оглашавала поводом ове приче.

Жена.блиц.рс


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО