Протест у Пљевљима због именовања Ђурђевића за начелника полиције


Окупљени за сутра у 18 сати најавили нови скуп, поручујући да ће протестовати док Ђурђевић не буде смијењен

Више десетина грађана окупило се вечерас испред пљеваљског Центра безбједности протестујући због именовања Хариса Ђурђевића за начелника ЦБ Пљевља.

Ђурђевића оптужују за малтретирање учесника прошлогодишњих литија и сматрају да није достојан да обавља функцију начелника.

Протест је завршен нешто прије 20 часова, али су окупљени за сутра у 18 сати најавили нови скуп, поручујући да ће протестовати док Ђурђевић не буде смијењен.

Блокиран је био и саобраћај у улици у којој је Центар безбједности.

Ђурђевић је именован данас за начелника од стране колегијума Управе полиције.


До сада је обављао послове руководиоца Јединице за сузбијање општег и привредног криминалитета у ЦБ Пљевља.

„Досадашњи начелник Центра безбједности Пљевља ће бити распоређен на друге послове и задатке у Управи полиције“, навели су раније из полиције у саопштењу.

Вијести


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Након избора у Херцег Новом: Власт се може формирати без ДПС-а и ДФ-аСкинули српску тробојку и подигли заставу АлбанијеКОМЕМОРАЦИЈА У ДОЊОЈ ГРАДИНИ: Обиљежавање Дана сјећања на жртве усташког злочина у ЈасеновцуЦрногорски ватерполиста демантује: Крштен сам у цркви Светог Николе, родбински сам везан за оца Немању Кривокапића…Котор: Ватерполиста уринирао на цркву, вријеђао свештеникову супругуДанијел Михић: Ако се на ове људе оглушимо, Страшни суд ће за нас бити формалност.Новинарка Јелена Денда Борјан: “Они чији рад критикујете познају вас и вашу породицу и не презају од тога да покушају да вас застраше или уцијене”„Магла у мозгу“: Србин, а светски стручњак, открива мало познату последицу ковида /ВИДЕО/Медојевић оптужио О. Гојка Перовића да „злоупотребљава Цркву и увлачи је у прљаве игре страних центара моћи“Демократски Фронт: „Сигурни смо да нам се Јоаникије у себи искрено диви“