Ђоковић донирао респираторе Црној Гори

ПОДГОРИЦА – Министарка здравља Црне Горе Јелена Боровинић Бојовић изјавила је да је тенисер Новак Ђоковић један од донатора респиратора који су стигли у Црну Гору.

Донација од 60 респиратора стигла је у недељу у Црну Гору, али је саопштено да су донатори жељели да остану анонимни.

Боровинић Бојовић је за “ТВ Вијести” рекла да је епидемиолошка ситуација у Црној Гори боља и да је поштовање епидемиолошких мјера дало резултате.

У Црној Гори је до сада преминуло 1.429 особа од посљедица коронавируса. Тренутно је 3.223 заражених, преноси Б92.

Влада је у петак ублажила мјeре које су на снази биле мјесец и по дана.

Вијести/Б92


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Након избора у Херцег Новом: Власт се може формирати без ДПС-а и ДФ-аСкинули српску тробојку и подигли заставу АлбанијеКОМЕМОРАЦИЈА У ДОЊОЈ ГРАДИНИ: Обиљежавање Дана сјећања на жртве усташког злочина у ЈасеновцуЦрногорски ватерполиста демантује: Крштен сам у цркви Светог Николе, родбински сам везан за оца Немању Кривокапића…Котор: Ватерполиста уринирао на цркву, вријеђао свештеникову супругуДанијел Михић: Ако се на ове људе оглушимо, Страшни суд ће за нас бити формалност.Новинарка Јелена Денда Борјан: “Они чији рад критикујете познају вас и вашу породицу и не презају од тога да покушају да вас застраше или уцијене”„Магла у мозгу“: Србин, а светски стручњак, открива мало познату последицу ковида /ВИДЕО/Медојевић оптужио О. Гојка Перовића да „злоупотребљава Цркву и увлачи је у прљаве игре страних центара моћи“Демократски Фронт: „Сигурни смо да нам се Јоаникије у себи искрено диви“