Првотимац Леотара Стефан Мијовић МВП регуланог дијела сезоне у Лиги БиХ

Послије Алмира Хасандића (2015.), Исмета Сејфића (2016.), Драшка Кнежевића (2017.), Миливоја Божовића (2018.), Миливоја Божовића (2019.) и Матеа Дрежњака (2020.), Трофеј БХбаскета намијење МВП-у регуларног дијела сезоне 2020/2021. иде у руке Стефана Мијовића, првотимца Леотара из Требиња.

Мијовић је током цијеле сезоне био моторна снага тима из Требиња, а са 33 освојена бода сасвим заслужено му је припао Трофеј БХбаскета. Мијовићу ће Трофеј БХбаскет бити уручен на првој домаћој утакмици Леотара у Лиги 6.

Тим поводом контактирали смо МВП-а сезоне у Лиги БиХ Стефана Мијовића који нам је рекао:

“Ова сезона је била изузетно тешка. За нас, као КК Леотар, ово је била изузетно напорна сезона, имали смо великих проблема са повредама, али успјели смо да изнесемо сезону на најбољи могући начин. Три кола прије краја смо обезбиједили Лигу за првака, па смо успјели да се рекуперамо у посљедњих 20 дана и спремно дочекујемо Лигу 6”, рекао је Мијовић за портал БХбаскет и додао:

“Веома ми је драго због МВП титуле. Очекујем много боље игре у наставку, јер слиједи најљепши дио лиге. Сматрам да имамо одличну екипу и да можемо стићи до полуфинала, а можда и финала”, рекао је Мијовић.

БХ баскет


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО