Херцег Нови: 239 одсто више гостију него у истом периоду прошле године

У Херцег Новом је ове седмице боравило 1,03 хиљаде туриста, 239 одсто више него у истом периоду прошле године.

Према подацима херцегновске Туристичке организације (ТО), од укупног броја гостију 733 су страни, а 294 домаћи.

У домаћинствима су боравила 634 госта, у хотелима 393, док у ауто-камповима и хостелима није било пријављених туриста.

Из ТО су подсјетили да је увођењем привремених мјера за сузбијање коронавируса, у периоду од 15. марта до 18. маја прошле године било забрањено пружање угоститељских услуга у смјештајним објектима, односно хотелима, осима за пријављене госте.

“То је довело до отказивања великог броја резервација гостију и затварања великог броја хотела”, казали су из херцегновске ТО.

Вијести


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Након избора у Херцег Новом: Власт се може формирати без ДПС-а и ДФ-аСкинули српску тробојку и подигли заставу АлбанијеКОМЕМОРАЦИЈА У ДОЊОЈ ГРАДИНИ: Обиљежавање Дана сјећања на жртве усташког злочина у ЈасеновцуЦрногорски ватерполиста демантује: Крштен сам у цркви Светог Николе, родбински сам везан за оца Немању Кривокапића…Котор: Ватерполиста уринирао на цркву, вријеђао свештеникову супругуДанијел Михић: Ако се на ове људе оглушимо, Страшни суд ће за нас бити формалност.Новинарка Јелена Денда Борјан: “Они чији рад критикујете познају вас и вашу породицу и не презају од тога да покушају да вас застраше или уцијене”„Магла у мозгу“: Србин, а светски стручњак, открива мало познату последицу ковида /ВИДЕО/Медојевић оптужио О. Гојка Перовића да „злоупотребљава Цркву и увлачи је у прљаве игре страних центара моћи“Демократски Фронт: „Сигурни смо да нам се Јоаникије у себи искрено диви“