Братић наставља са смјенама: Тања Вујошевић на челу ОШ „Драгиша Ивановић“

У посљедњих неколико мјесеци министарство, на чијем челу се налази Весна Братић, смијенило је укупно шест директора васпитно-образовних установа

Весна Братић

Из Министарства просјете науке, културе и спорта Дану је потврђено да је за вршиоца дужности директора ОШ „ Драгиша Ивановић” изабрана наставница географије Тања Вујошевић.

Она је на тој функцији наслиједила дугогошњег бившег директора те установе Ника Раичевића, које је смијењен прије неколико дана пошто је Просвјетна инспекција у више наврата утврдила неправилности у његовом раду, пише Дан.

Осим Раичевића, Министарство просвјете, науке, културе и спорта смијенило је и директора јавне предшколске установе “Ђина Врбица” Вука Станишића такође, због утврђених неправилности у раду.

У посљедњих неколико мјесеци министарство, на чијем челу се налази Весна Братић, смијенило је укупно шест директора васпитно-образовних установа.

Прије три дана министарство је смијенило директорицу Умјетничке школе за музику и балет “Васа Павић” Зоју Ђуровић и директора Средње стручне школе “Сергије Станић” Дарка Вукчевића у Подгорици због, како су истакли, кршења одредби Општег закона о образовању и васпитању.

Министарство је прије неколико мјесеци смијенило директора Средње електротехничке школе “Васо Алигрудић” у Подгорици Веселина Белог Пићурића и директорицу никшићког вртића Радмилу Бацковић. У оба случаја одлуке су донијете пошто су инспекцијске службе утврдиле да су руководиоци кршили закон, преноси портал Волим Подгорицу.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО
Црногорски ватерполиста демантује: Крштен сам у цркви Светог Николе, родбински сам везан за оца Немању Кривокапића…Котор: Ватерполиста уринирао на цркву, вријеђао свештеникову супругуДанијел Михић: Ако се на ове људе оглушимо, Страшни суд ће за нас бити формалност.Новинарка Јелена Денда Борјан: “Они чији рад критикујете познају вас и вашу породицу и не презају од тога да покушају да вас застраше или уцијене”„Магла у мозгу“: Србин, а светски стручњак, открива мало познату последицу ковида /ВИДЕО/Медојевић оптужио О. Гојка Перовића да „злоупотребљава Цркву и увлачи је у прљаве игре страних центара моћи“Демократски Фронт: „Сигурни смо да нам се Јоаникије у себи искрено диви“„Ана са Боана“: НОВОСАЂАНКА РАВНУ ВОЈВОДИНУ ЗАМИЈЕНИЛА ГОРДИМ ДУРМИТОРОМПоскупљење их погодило као гром из ведра неба!,,Вјесник“ 1913: Црна Гора и Херцеговина два чврста српска бедема