(ВИДЕО) Полиција вјештачи ДНК како би открили ко је у Бијелом Пољу сипао фекалије на ауто колону

Полиција Црне Горе је прослиједила иницијативу Суду за прекршаје у Бијелом Пољу ради издавања наредбе за вјештачење ДНК трагова са предмета извршења прекршаја који су пронађени и изузети са лица мјеста.
Како наводе из полиције, још увијек није откривен идентитет особе која је просула фекалије на ауто колону у Бијелом Пољу, али ће бити кажњена двојица полицајаца која су била распоређена на овој локацији.

“Против два полицијска службеника која су планом Центра безбједности Бијело Поље били распоређени на позицији надвожњак Ракоње, поднесен је предлог за покретање дисциплинског поступка због почињене теже повреде службене дужности. Бјелопољска полиција предузела је мјере и радње из своје надлежности у односу на инцидент који се догодио 11. априла око 19.00 часова када је у мјесту Ракоње једно лице просуло фекалије по возилу које се кретало у колони.
Упознат је надлежни тужилац који се изјаснио да се у радњама овога лица не стичу елементи кривичног дјела које се гони по службеној дужности”, наводе у полицији.

Вијести


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО